2013 LYS Puanları Düşer mi ? İşte Yorumlar

2013 LYS Puanları Düşer mi ? İşte Yorumlar

LYS puanları düşer mi 2013, 2013 LYS üniversite puanları düşecek mi?,lys soruları nasıldı? yorumlar,

Sınavdan hemen sonra bu sayfadan sınav sorularıyla ilgili yorum ve düşüncelerinizi paylaşarak lys soruları hakkında genel bir fikir sahibi olabileceğiniz gibi puanların düşüp düşmeyeceği hakkındada bilgi sahibi olabilirsiniz…

Bu sene ygs puanların düşük olmasından ve lys soruların zor olmasından dolayı LYS puanlarının da biraz düşüş yaşanacağını tahmin ediyoruz.


Bizim bu noktada adaylara tavsiyemiz 2013 LYS sonuçları açıklandığında ilk olarak başarı sıralamalarına bakmak olacaktır. Çünkü en doğru ve net bilgiyi başarı sıralamanız verecektir. Adayların sorduğu LYs puanları bu sene düşer mi, sorusuna öngörüler çerçevesinde yanıt aradık

Sizlerde görüşlerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz….



ZİYARETÇİ YORUMLARI - 276 YORUM

  1. mustafa
    02 Ağustos 2013, 02:08

    hocam merhaba lysden 139 aldım puanlar düşer mi acaba düşerse 2 yıllık açıköğretim yazabilirmiyim

  2. dilara
    25 Temmuz 2013, 19:01

    hocam mf4 puanım 72.800 ist.sabahattin gıda müh. 67.200 kapamış geçen sene girme ihtimalim var mı

  3. salih
    25 Temmuz 2013, 17:50

    hocam yardımcı olun bize biraz bu sitede sonuçlar bugün açıklanacak diyor başka bir siteye baktım en erken cuma hafta sonu ya da hafta başı sonuçlar açıklanacak diyor kime inanacağımızı şaşırdık…

  4. salih
    25 Temmuz 2013, 16:42

    hocam bize biraz yardımcı olun ya bu sitede yazmışlar sonuçlar bugün açıklanacak başka bir sitede yazmışlar en erken cuma günü hafta sonu ya da hafta başı açıklanacak diye kime neye inanacağımızı şaşırdık ya…

  5. murat akar
    25 Temmuz 2013, 14:32

    merhaba hocam benim ts 2 sıram 27 bin 90 binle kapatmış erciyes üni. tarih bölümü 1.öğretim gelir mi?

  6. ugur
    25 Temmuz 2013, 13:56

    hocam mrb ben ugur sıralamam 301 bın artvın ısletme yazdım 321 bın ve yıne yenı acılmıs artvın ıktısat yazdım sızce yerlesırmıyım

  7. sayısalcı
    25 Temmuz 2013, 12:20

    198bin sıralaması olan bir kişi geçen sene 208 bin ile kapatan çevre mühendisliğine girebilirmi hocam?

  8. özge
    25 Temmuz 2013, 02:00

    hocam merhaba, benim tm2 sıralamam 189 binde 174 binle kapatmış geçen sene kahramanmaraş sütçü imam kamu yönetimi bölümü , bu bölümü kazanma olasılığım nedir hocam ???

    • admin
      25 Temmuz 2013, 09:46

      düşük bi ihtimal bu yıl kontenjanını 3 kişi düşürmüş..

  9. selAMET
    24 Temmuz 2013, 23:58

    hocam benim mf1 sıralamam 33 bin ben necmettin erbakan ilköğretim matematik istiyorum sizce gelirmi ihtimal yüzde kaç?

    • selAMET
      25 Temmuz 2013, 22:28

      cevap verilmeyecekmi

  10. ahmet
    24 Temmuz 2013, 22:59

    130 bin tm-1 sıralamam var tercihlerim sırayla uludağ iktisat 118 bin
    kocaeli iktisat 119 bin bolu iktisat 160 bin ktü iktisat 187 bin kocaeli istiyorum gelme olasılığı var mı

Yorum Yapın