2021 LGS Mart Ayı Örnek Soruları Yayımlandı

2021 LGS Mart Ayı Örnek Soruları Yayımlandı

LGS KAPSAMINDA MERKEZÎ SINAVA KATILACAK ADAYLAR İÇİN MART AYI ÖRNEK SORU KİTAPÇIĞI YAYIMLANDI

Liselere GeçiÅŸ Sistemi kapsamında Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına Ä°liÅŸkin Merkezî Sınav’a yönelik sunulan dördüncü soru paketi ile birlikte paylaşılan soru sayısı 1000’i aÅŸtı. Mart ayı örnek soruları ile beraber bugüne kadar 1.015 örnek soru, 8. sınıf öğrencilerinin eriÅŸimine açılmış oldu.

Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına Ä°liÅŸkin Merkezî Sınav’a yönelik olarak 2018-2019 eÄŸitim ve öğretim yılından beri her ay örnek sorular yayımlanmaya devam ediyor.
Bu yılki ilk örnek soru paketi 2 Aralık 2020, ikinci örnek soru paketi ise 6 Ocak, üçüncü soru paketi ise 4 Şubat 2021 itibarıyla 8. sınıf öğrencilerinin istifadesine sunuldu.
Mart ayı örnek sorularında, daha önceki yayınlarda olduğu gibi Türkçe, matematik, fen bilimleri alanlarından onar, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarından beşer soru olmak üzere toplam 45 soru yer alıyor.
Mart ayı örnek soruları ile beraber bugüne kadar 8. sınıf öğrencilerine sunulan örnek soru sayısı 1.015’e ulaÅŸtı.
Örnek sorular, 6 Haziran 2021’de gerçekleÅŸtirilecek Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına Ä°liÅŸkin Merkezî Sınav’a yönelik olarak öğrencilere destek saÄŸlamak amacıyla her ay yayımlanmaya devam edecek.
Ünitelerin işleniş zamanına göre yıl boyunca yayımlanacak olan örnek sorulara http://odsgm.meb.gov.tr/ adresinden erişilebiliyor.
Mart ayı Sayısal Bölümü Örnek Soru Kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.
Mart ayı Sözel Bölümü Örnek Soru Kitapçığına ulaşmak için tıklayınız.

yorumlar
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

yorum-yaz
BÄ°R YORUM YAZIN

Soru: 1 + 3 kaçtır?


Allah övmüş de yaratmış Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah ne verdiyse Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah manda ÅŸifalığı versin Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah için Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah derim Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah bir dediÄŸinden baÅŸka sözüne inanılmaz Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah bana, ben de sana Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkol duvarını aÅŸmak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkış tutmak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkış tufanı kopmak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkış toplamak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkış kopmak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkış almak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Ali’nin külahını Veli’ye, Veli’nin külahını Ali’ye giydirmek Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - AlışveriÅŸi kesmek Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Ford, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Honda, Hyundai, Iveco, Jeep, KIA, Land Rover, Mazda, Mercedes, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Ssangyong, Toyota, Volkswagen, Volvo,Sıfır Araba,Araba,jaguar araba,oyunlar,jaguar,EÄŸitim,egitim,çınar kozmetik,gratis,farmasi kozmetik,üniversite,vakıf üniversitesi, özel üniversite, hukuk, tıp, saÄŸlık bölümleri,pilotaj, özel saÄŸlık sigortaları, forex, amerika dil eÄŸitimi,Tıp Fakültesi Ãœcretli, hukuk ücretli,
Basari Sıralamaları