2023 DGS Başvuru Formu nasıl doldurulmalıdır?

2023 DGS Başvuru Formu nasıl doldurulmalıdır?, DGS, DGS hakkında herşey, DGS ile ilgili merak edilenler, DGS SSS, DGS sıkça sorulan sorular, dgs, dgs başvuru formu

DGS Başvuru Formu nasıl doldurulmalıdır?

Aday Başvuru Formundaki alanların doldurulmasına ilişkin açıklamalar sırasıyla ve aynı başlıklar kullanılarak aşağıda verilmiştir. Bu açıklamalar dikkatle okunduktan sonra doldurma işlemine geçilmelidir. Form, üzerindeki bilgiler başvuru işleminin kolay ve doğru yapılmasına yardımcı olacağı için okunaklı bir şekilde doldurulmalıdır. Formun doğru ve eksiksiz olarak doldurulması adayın sorumluluğundadır. Kimlikle ilgili bilgi alanlarına, adayın geçerli kimlik belgesinde yer alan bilgiler değiştirilmeden, kısaltma yapılmadan yazılacaktır.

6114 sayılı Kanun’un 9. maddesi uyarınca adaylara biyometrik yöntemlerle kimlik doğrulaması yapılabilecektir (Gerekli hallerde adayın parmak izi de alınabilecektir.). Biyometrik yöntemlerle kimlik doğrulama uygulamaları için elde edilen veriler sınav hizmetlerinde kullanılmak üzere saklanabilecektir. Aday Başvuru Formundaki bilgilerin gerçeğe uygun olmasından tümüyle aday sorumludur. Yanlış bilgi verildiğinin tespiti hâlinde, adayların sınav sonuçlarına ilişkin bütün hakları geçersiz sayılır. Adayların başvuru işlemine geçmeden önce mutlaka bu kılavuzu dikkatlice okumaları/incelemeleri ve tüm sınav koşullarını/kurallarını kabul ederek başvuru yaptıklarını belirtir ekran üzerinde yer alan kutucuğu işaretlemeleri zorunludur.

DGS Konuları ve Soru Dağılımı Yeni Müfredat (ÖSYM)

DGS Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları  ÖSYM

DGS Puan Hesaplama

DGS Sınav Soruları

yorumlar
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

yorum-yaz
BİR YORUM YAZIN

Soru: 53 + 4 kaçtır?


Basari Sıralamaları