2020 ÖSYM Sınavları Başvuru Tarihleri GÜNCELLENDİ

ÖSYM’nin güncellenen takvimine göre KPSS Lisans (GY-GK, Alan Bilgisi ve ÖABT) için başvurular 30 Haziran ile 13 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar da 22 Ekim’de açıklanacak.

KPSS Lisans (GY-GK, Alan Bilgisi ve ÖABT) için başvurular 30 Haziran ile 13 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar da 22 Ekim’de açıklanacak.

KPSS Önlisans için başvurular 21 Ağustos ile 2 Eylül tarihleri arasında alınacak. Başvurular da 26 Kasım’da açıklanacak.

DGS için başvurular 9 Haziran ile 17 Haziran tarihleri arasında alınacak. Sonuçlar ise 9 Eylül’de açıklanacak.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları (2020-MSÜ) 7 Temmuz’da; YKS sonuçları 28 Temmuz’da, eylül ayındaki KPSS sonuçları ise 22 Ekim’de açıklanacak.

2020 ÖSYM Sınavları Başvuru Tarihlerinin Güncellenmesi

Başkanlığımızca, Koronavirüs (Covid-19) pandemisi öncesinde ÖSYM Sınav Takvimi ile kamuoyuna duyurulan ancak; Covid-19 salgınının ülkemizde yayılmasının önlenmesine yönelik Devletimizce alınan tedbirler kapsamında uygulanma tarihleri yeniden düzenlenen sınavların, başvuru tarihleri belirlenmiştir. 2020 ÖSYM Sınav Takvimi güncellenerek https://www.osym.gov.tr internet adresinden ve ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yayımlanmıştır.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2020 ÖSYM Sınav Takvimi İçin tıklayınız

yorumlar
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

yorum-yaz
BİR YORUM YAZIN

Soru: 20 + 2 kaçtır?