2022 KPSS Ortaöğretim Ne Zaman | KPSS Ortaöğretime Kaç Gün Kaldı? Geri Sayım Sayacı

2022 KPSS Ortaöğretim Ne Zaman | KPSS Ortaöğretime Kaç Gün Kaldı? Geri Sayım Sayacı

Gün
Saat
Dakika
Saniye

2022 KPSS Ortaöğretim Ne Zaman, KPSS Ortaöğretim Kaç Gün Kaldı? Geri Sayım Sayacı, 2022 KPSS Ortaöğretim başvuruları ne zaman, kpss ortaöğretim başvuru ücreti ne kadar,2022 KPSS Ortaöğretim Ne Zaman, KPSS Ortaöğretim e Kaç Gün Kaldı, 2022 KPSS Ortaöğretim Geri Sayım Sayacı . 2022 ortaöğretim kpss ne zaman, 2022 kpss ortaöğretim ne zaman yapılacak,2022 kpss ne zaman ösym,2022 Kpss ortaöğretim Sınav Saati , 2022 Kpss ortaöğretim Sınav Süresini sizler için derledik.

KPSS Ortaöğretim

KPSS Ortaöğretim sınavına, liselerden mezun olanlar ve sınava başvuru sırasında henüz mezun olamayan ancak sınavın iki yıllık geçerlilik süresi içerisinde mezun durumda olabilecek adaylar başvuru yapabilirler. Ön lisanstan mezun olan adaylar ortaöğretim KPSS’ye giremez.

Kamu görevlerine ilk defa atama yapılacak kadrolar, A Grubu Kadrolar ve B Grubu Kadrolar olmak üzere ikiye ayrılmıştır.

b) B Grubu Kadrolar; kadroları 190 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin eki listelerde yer alan, genel ve katma bütçeli kurumlarla bunlara bağlı döner sermayeli kuruluşlar, kanunlar ile kurulan fonlar ve kefalet sandıkları, il özel idareleri ve belediyeler, il özel idareleri ve belediyelerin kurdukları birlikler ile bunlara bağlı döner sermayeli kuruluşlar ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarında yukarıda (a) bendinde belirtilmiş olan meslekler dışında, ilk defa kamu hizmeti ve görevlerine atama yapılacak kadro ve görevlere atanacaklar içindir.

Not:Adalet Bakanlığı, Millî Savunma Bakanlığı ve Millî İstihbarat Teşkilatı Müsteşarlığı ile İçişleri ve Dışişleri Bakanlıklarının Bakanlık Teftiş Kurulları, Jandarma Genel Komutanlığı ve Askerî Adalet Teftiş Kurulları ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 1. maddesinin 3. fıkrasında sayılanlar ile Devlet Senfoni Orkestraları ve Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Sanatçıları bu Yönetmeliğin kapsamı dışındadır.

2022 KPSS Ortaöğretime Kalan Süre

ÖSYM, 2022 yılı KPSS ortaöğretim başvuru tarihini açıkladı. Peki 2022-KPSS ortaöğretim başvuruları ne zaman başlayacak? Sınav ne zaman yapılacak?

2022 KPSS ORTAÖĞRETİM BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2022-Kamu Personeli Seçme Sınavı ortaöğretim baÅŸvuruları, 1 Eylül – 13 Eylül 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. BaÅŸvurular, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr/ internet adresinden yapılacağını tahmin etmekteyiz. Ä°nternet aracılığıyla bireysel baÅŸvurunun ise 13 Eylül 2022 tarihinde, saat 23.59’da sona erecektir. Bu sınavın sonuçları ise 1 Aralık 2022 tarihinde ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet adresinden duyurulacak.

Kpss Ortaöğretim Sınav Tarihi, Sınav Süresi ve Sonuçları Ne zaman

2022 Kpss Ortaöğretim Sınavı Başvuru Tarihi : 1 ile 13 Eylül 2022 tarihleri arasında
2022 Kpss Ortaöğretim Sınav Tarihi, Sınav Saati ve Sınav Süresi : 6 Kasım 2022 (Pazar), 10.15, 130 dakika
2022 Kpss Ortaöğretim Sınav Sonuçları ne zaman açıklanacak : 1 Aralık 2022 

2022 KPSS ORTAÖĞRETİM PUAN HESAPLAMAK İçin Tıklayınız

2022 KPSS Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı İçin Tıklayınız

2022 KPSS Önlisans Konuları ve Soru Dağılımı İçin Tıklayınız

2022 KPSS Lisans Konuları ve Soru Dağılımı İçin Tıklayınız

2022 KPSS LİSANS PUAN HESAPLAMAK İçin Tıklayınız

2022 KPSS ÖNLİSANS PUAN HESAPLAMAK İçin Tıklayınız

yorumlar
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

yorum-yaz
BÄ°R YORUM YAZIN

Soru: 20 + 2 kaçtır?


Allah övmüş de yaratmış Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah ne verdiyse Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah manda ÅŸifalığı versin Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah için Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah derim Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah bir dediÄŸinden baÅŸka sözüne inanılmaz Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Allah bana, ben de sana Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkol duvarını aÅŸmak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkış tutmak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkış tufanı kopmak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkış toplamak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkış kopmak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Alkış almak Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Ali’nin külahını Veli’ye, Veli’nin külahını Ali’ye giydirmek Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - AlışveriÅŸi kesmek Deyiminin Anlamı Örnek Cümle içinde Kullanımı? TDK - Ford, Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, DS Automobiles, Fiat, Honda, Hyundai, Iveco, Jeep, KIA, Land Rover, Mazda, Mercedes, MINI, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Ssangyong, Toyota, Volkswagen, Volvo,Sıfır Araba,Araba,jaguar araba,oyunlar,jaguar,EÄŸitim,egitim,çınar kozmetik,gratis,farmasi kozmetik,üniversite,vakıf üniversitesi, özel üniversite, hukuk, tıp, saÄŸlık bölümleri,pilotaj, özel saÄŸlık sigortaları, forex, amerika dil eÄŸitimi,Tıp Fakültesi Ãœcretli, hukuk ücretli,